top of page
Schermafbeelding 2020-12-06 om 21.55.14.

Waarom Zou je kiezen voor coaching, als je ook goede vrienden hebt? 

Topsporters reflecteren 97% van hun werk en wanneer doen wij dat? 

In het werkende leven doen we dit veel te weinig, terwijl het ervoor zorgt dat je jezelf sneller ontwikkelt. Dit is eigenlijk een gemiste kans.. Pas als wij ergens tegenaan lopen gunnen we onszelf de tijd om te reflecteren. Als je de tijd neemt om een keer stil te staan bij jou persoonlijke ontwikkeling en op hoe je zaken hebt ingericht doe je nieuwe ideeën op. Het allermooiste is dat je jezelf de gelegenheid geeft om te groeien en te ontwikkelen.

 

 

blog-samenwerking_edited.jpg

Persoonlijke ontwikkeling 

Verloopt de samenwerking op je werk niet goed? Heb je een conflict? Zit je niet lekker in je vel, maar heb je geen idee waarom? Heb je moeite met grenzen te bewaken of hulp te vragen? Loop je over of helemaal leeg op je werk? Of gaat het gewoon goed en wil je blijven ontwikkelen? 

 

Dan is coaching gericht op persoonlijke ontwikkeling iets voor jou. Werken aan persoonlijke ontwikkeling is gericht op het veranderen van gedrag wat niet (langer) effectief is.

Chatbox

Wat gaan we doen?

Werken aan persoonlijke ontwikkeling is gericht op het veranderen van gedrag wat niet (langer) effectief is. Door in de coaching gesprekken op je gedachten, gedrag en gevoelens te reflecteren krijg je inzicht in patronen, overtuigingen en waarden. Deze inzichten zorgen ervoor dat je zicht krijgt op hoe je zaken anders kan aanpakken. Soms geeft het ook zicht op wat je niet meer zou moeten willen aanpakken, omdat het niet goed bij je past.

Kortom het zorgt ervoor dat je meer aan het roer staat van je eigen handelen en zicht hebt op je kwaliteiten en valkuilen

Schermafbeelding 2020-12-06 om 16.14.58.

Kennismaken?

Wil je meer weten of een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen?

 

Klik dan op de onderstaande knop.

Wil je eerst weten wat de kosten zijn?

Klik dan hier. 

bottom of page