top of page
Schermafbeelding 2020-12-13 om 22.27.16.

Je leeft maar één keer, dus het is belangrijk dat je nu doet wat bij jou past. Wil je meer uit je leven halen? Wil je beter begrijpen wie je bent en wat je wil? Wil je bewuster keuzes maken? Dan is life coaching iets voor jou! 

Schermafbeelding 2020-12-13 om 22.11.39.

Bij life coaching staan we stil bij wie jij bent als persoon, wat je wil in je leven en hoe je dit kunt bereiken. Life coaching is gericht op het zoveel mogelijk uit je leven halen door bewuster stil te staan bij wat jij écht wil. Ik ga met je in gesprek over je specifieke behoeften en help je bij het zetten van de eerste stappen. Ook help ik je de obstakels inzichtelijk te maken en bied ik ondersteuning om hier zowel tijdens de coaching als na de coaching goed mee om te kunnen gaan.

foto.png

 

Wie ben ik? 

Ik ben Arbeid- en Organisatiepsycholoog met ruime werkervaring als coach. Ik werk pragmatisch, met humor en resultaatgericht. Tijdens het coachen gebruik ik verschillende coaching methodieken die ik opgedaan heb tijdens mijn opleiding Arbeid- en Organisatiepsychologie, aanvullende coaching opleiding en gedurende mijn werk als coach en trainer. Daar waar ik zie dat bepaalde gedachten of patronen je belemmeren om verder te komen, zal ik deze zeker niet onbespreekbaar laten. Vervolgens ga ik er niet oeverloos op door maar help ik je wel structureel verder. 

 

Ik ben gecertificeerd om verschillende psychologische instrumenten in te zetten. Als je nog geen zicht hebt op wat je belangrijk vindt in je leven kan het inzetten van een vragenlijst helpen. 

Schermafbeelding 2020-12-13 om 22.27.16.

Wil je meer weten of een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Klik dan hier. 

Wil je eerst weten wat de kosten zijn?  Klik dan hier. 

bottom of page